Cazare – Rooms


Rezervari la 0733058112 sau castelulstirbei@gmail.com

Reservations at 0733058112 or castelulstirbei@gmail.com

Tarifele pot suporta modificari in perioadele de interes.

*Tarifele se refera la pretul camerei pe o noapte.Tarifele includ TVA.

*Taxa de statiune si salvamont nu sunt incluse in pret.

The price is subject to change during periods of interest.

*The price refers to room rate per night.  The price include VAT.

*Resort tax and rescue tax are not included in the price. 

Castelul Stirbey detine 14 locuri de cazare dispuse in 6 camere amenajate in stil Art-Deco. Fiecare camera are un stil propriu si ofera liniste si relaxare chiar in centrul orasului Sinaia. Camerele sunt dotate cu televizor si baie proprie.

Castelul Stirbey pune la dispozitia clientilor un living comun dotat cu bucatarie utilata pentru a putea servi micul dejun, o masa cu patru scaune pentru a servi ceaiul de seara sau pentru a sta la o discutie cu prietenii, si o canapea confortabila unde te poti relaxa si de unde poti privi emisiunea preferata.

Stirbey Castle has 14 accommodation places in 6 rooms that are designed in Art-Deco Style. At the same time every room is unique and offers to its clients peace and relaxation right in the center of Sinaia. Rooms are equipped with TV and bathroom.

Stirbey Castle offers its clients a living room with a kitchen equipped to serve breakfast a 4 seats table to serve tea in the evening or to stay and talk with your friends and a sofa where you can relax watching your favourite show.