Noaptea Muzeelor 2018


Castelul Stirbey – Muzeul Sinaia te asteapta sa scrii, in acorduri muzicale, o noua fila din povestea ta, retraind prin oglinda timpului farmecul intalnirilor marilor aristocrati.

Doar aici poti observa cum timpul a inghetat farmecul celei mai feerice perioade si a imbinat cu stil rafinamentul modern cu elementele arhitecturale de stil romantic.
Povestile prinse in zidurile castelului te vor duce cu gandul la balurile aristocratiei, la inimile furate la ceas de seara si la intalnirile ce decideau destinul intregii tari. Zidurile pot pastra si povestea ta daca alegi sa petreci Noaptea Muzeelor in salile Castelului Stirbey.
Pentru Noaptea Muzeelor ti-am pregatit pregatit o expozitie surpriza ce te va face sa traiesti inceputul secolului XX, prin tehnologia momentului. Vrei sa afli mai multe? Intra pe Expozitia de aparate radio „ON AIR 20”.

Vrei sa descoperi singur Castelul Stirbey? Exploreaza-l prin aplicatia Questo. Raspunde la ghicitori si vei afla intreaga poveste ce sta ascunsa in zidurile castelului.

Noaptea Muzeelor la Castelul Stirbey – Muzeul Sinaia, va avea loc sambata, 19 mai 2018, intre orele 19:00 si 02:00.

Intrarea este gratuita!